3 причини за учите английски с метода сугестопедия

Сугестопедия онлайн

3 причини за учите английски с метода сугестопедия

 

Искате ли да научите английски език и то по начин, който ви дава свобода и лекота на изказа? Искате ли да можете не само да четете, но и да разбирате всяка една дума, като не ви притесняват ситуации, в които се налага да общувате с различни хора, а понякога това да е дори пред публика?

 

Ще ви дадем 3 повече от добри причини, за да изберете сугестопедията като начин за усвояване на желаните знания и умения.

 

Какво прави сугестопедията толкова желан и лесен метод

 

Няма как да не споменем, че един от основните аргументи, които натежават в полза на сугестопедията е нейната ефективност. Наред с това няма да усещате нито умора, нито напрежение по време на уроците. И на последно място няма да се налага да отделяте време за допълнителна подготовка, защото всичко важно се случва на мястото, на което се провеждат уроците.

 

1. Огромни обеми от информация, без излишно напрежение

 

Това е един от принципите, които е залегнал в основата на сугестопедията. Не само, че е възможно, но и това е залегнало в основата на всеки обучителен план. Самият проф. Лозанов е установил, че големите обеми на нова информация не са проблем за човешкия мозък, ако са на лице всички нужни предпоставки.

 

Като такива се посочват любовта и разбирателството в групата и учителя, чувството за спокойствие и разбира се увереността, че дори да се направи грешка няма да има негативна реакция от страна на никой от присъстващите.

 

2. Няма умора – но как става това

 

Липсата на изморяване се дължи на няколко неща. На първо място всеки от присъстващите се чувства удобно и няма строго регламентирани места и начин, по който трябва да седнете или застанете. Така, че няма да ви се наложи да стоите на чин или маса, за да научите всеки един урок.

 

Можете да поседнете на земята, по начин, който ви харесва. Може да стоите прави, ако това помага на концентрацията ви. Наред с това, за да се обучавате по английски с метода на сугестопедията, то учителят ви трябва  да е преминал специално обучение, за да има право да води такива уроци.

 

Той е човекът, който може да канализира енергията на групата, така, че да се извлече максимумът и това да не се свързано с напрягане, което в крайна сметка ще доведе до умствено напрежение.

 

Ако се чудите как да изберете можем да ви насочим към един от добрите сугестопедични центрове в София, а именно Suggestopediaenglish.com. Научете повече за тях и сме сигурни, че заслужават доверието ви, защото те вече спечелиха нашето.

 

Всяка една песен или картина има за цел да остави дълбоки спомени в главата ви и то по неусетен начин. Учителите са наясно с това и именно така всеки един курс или група са уникални – просто нещата всеки път са различни, поради факта, че хората, които са в групата са различни.

 

3. Ще можете да говорите – гладко и с лекота

 

Това е крайният смисъл от изучването на чужд език. Макар и да не се постига от мнозина, ви уверяваме, че няма да имате проблем да кажете това, което искате. За това спомагат всички уроци, под формата на игри, които са ви научили на всичко, което е нужно.

 

Когато се наложи да говорите, дори няма да се замислите и думите ще излязат от устата ви, без да се налага да ги премисляте. Това, което ще получите от качественото образование по английски със сугестопедия е безценно – езикови умения, близки до тези, които имате за родния си език.





{START_COUNTER}